Fotohokje

Maak kennis met onze Fotohokjes…

De Ultieme Fotohok Huur ervaring

Research, design en ontwikkeling hebben de meest opwindende, leuke en mobiele fotohokjes geproduceerd. Van onze fotohokjes in conventionele stijl (het ECHTE retro stijl fotohokje), onze meest populaire optie, tot ons fotohokje… zonder het “ hokje”. We hebben iets dat past bij ieder budget.

Het proces is simpel: Ga in het fotohokje (hoe meer zielen, hoe meer vreugd), raak het touchscreen één keer aan, poseer voor de vier foto’s, ga naar buiten en neem je fotostrip in ontvangst. En dat zo vaak herhalen als je zelf wil!

Onze unieke custom-made fotohokjes zijn zo ontwikkeld dat je het plezier hebt van wat privacy door het gordijn, maar dat je ook de ruimte hebt om met meerdere mensen tegelijk op de foto te gaan, wetend dat iedereen in het frame van de foto zal gaan passen. Dit specifieke design zorgt voor nog meer exceptionele foto’s.

Onze apparatuur is van de hoogste kwaliteit, een 14mp digitale spiegelreflexcamera en een studio lab printer van topkwaliteit, dit alles om zeker te zijn dat jouw fotostrips direct droog en veegvrij zijn…. Dit betekent dat de foto’s blijvend zijn en jouw en je gasten dus nog jarenlang plezier en herinneren geven van jou evenement.

We zijn één van de eerste originele photobooth bedrijven die zijn begonnen in Duitsland; onze ervaring, service en toewijding is van het hoogste niveau en we streven naar excellence tijdens  verhuur.

Wil je een voorproefje van onze unieke EventBooth ervaring? Bekijk onze pakketten.