Dé attractie bij uw zakelijke evenementen!

Ik wil reserveren

Zakelijke evenementen

Heb je binnenkort een bedrijfsevenement of wil je een photobooth op een beurs? Zakelijke klanten helpen we graag om hun event tot een succes te maken. 

Onze fotohokjes zijn perfect voor branding van jullie merk en biedt voor zowel jullie bedrijf als jullie klanten een unieke ervaring. We bieden de mogelijkheid om zowel het complete fotohokje als de fotostrips volledig naar uw ontwerp/merk aan te passen. Met onze speciale social media uploadstations kunnen alle foto’s direct op twitter en facebook gedeeld worden om zo het bereik van een bedrijf of merk een geweldige boost te geven!

Heb je een evenement met een thema dan kunnen wij een speciale thema koffer maken met de props die passen bij jullie evenement. 

Zie hieronder de verschillende opties die vaak ingezet worden bij een zakelijke opdracht. 

Complete bestickering

Wij bieden de mogelijkheid ons fotohokje volledig te bestickeren in uw huisstijl of ontwerp naar keuze.

Kosten €595 (exclusief BTW)

Gedeeltelijke bestickering

Wil je alleen een gedeelte van het hokje bestickeren dan kan dat ook. Voorbeelden van gedeeltelijke bestickering van de photobooth vind je hier. 

Kosten €295 (exclusief BTW)

Social media uploadstation

Met een scherm aan de buitenkant van de photobooth kunnen de gemaakte foto’s door de gebruiker direct zelf gedeeld worden op Facebook, Instagram of direct versturen via e-mail.

Kosten €123,97 (exclusief BTW)

Thema koffer

Heb je een themafeest dan kunnen wij onze koffer met leuke attributen volledig daarop aanpassen.

Kosten €61,98 (exclusief BTW)