De EventBooth Video

Zie wat EventBooth jou kan bieden!

Het is moeilijk te omschrijven aan mensen die niet weten van het bestaan van een fotohokje of het fotohokje nog niet in actie hebben gezien wat ons product is. De "photobooth" bedrijven springen als paddenstoelen uit de grond, echter bieden ze vaak geen echte "booth" of fotohokje. De daadwerkelijke "booth" verandert de hele atmosfeer en zorgt voor de helft van het plezier! Wat privacy met een geliefde, of proberen om 10 mensen in ons fotohokje te proppen of... Het maakt niet uit wat het is, de "booth" is een essentieel onderdeel van de gehele ervaring!

Natuurlijk zijn er mogelijk bedrijven die een goedkoper product aanbieden, maar er is een reden dat het goedkoper is. Fotohokjes met een afstandsbediening ontnemen de spontaniteit op de foto's. Fotohokjes (zonder het hokje) met externe lichten zien er niet zo aantrekkelijk uit. Ook bieden dit soort opties minder privacy, waardoor veel mensen toch minder los durven gaan. Weer andere bedrijven droppen alleen de "booth" af en halen deze de volgende ochtend weer op. Zij bieden dus niet de volledige service die wij jou bieden! Onze medewerker(s) zijn aanwezig vanaf de setup, tijdens het gehele feest of evenement en het opruimen. Wij zijn er om zorg te dragen voor de ervaring van de gasten, zodat jij dat niet hoeft te doen. Uitmuntende service is waar wij voor staan! We zorgen voor alles, van het begin tot het eind en vóór we gaan zorgen we ervoor dat jij onze USB-stick hebt met kopieën van alle foto's die zijn gemaakt tijdens jouw feest of evenement.

Dat is namelijk wat wij nastreven:

Je huurt niet alleen onze service voor foto's , maar onze service voor een unieke ervaring... Een onvergetelijke unieke ervaring!