Waarom EventBooth.NL?

Je hebt besloten om een fotohokje te plaatsen op jouw evenement, bruiloft of ander feest. GOEDE KEUS! Nu moet je alleen nog kiezen met welk bedrijf je in zee gaat en wat voor jou de beste keus is..

 

Net als andere groeiende trends op het gebied van feesten zijn wegwerpcamera’s veelvuldig te zien geweest op bruiloften en andere feesten. Tijdens je bruiloft of ander feest zal je altijd druk zijn en kan je lang niet altijd overal en bij iedereen zijn. Je kan dan via de foto’s terugkijken en zien wat je hebt gemist. Foto's van wegwerpcamera's voegen een leuke herinnering toe aan jouw onvergetelijke dag, want:

 

Pictures are memories that will last a lifetime”

 

Een goed idee dus, maar vooral voor de bruid en bruidegom of gastheer/gastvrouw. Wat je eigenlijk wil is om zowel jezelf als je gasten een leuke persoonlijke herinnering aan je feest te geven, maar hoe? Foto’s die zijn genomen op trouwerijen of evenementen zijn meestal niet zo spontaan. Een simpele, “lach eens naar de camera”, even poseren en de foto is genomen. Spontaniteit ontbreekt vaak in geposeerde foto's.

 

Enter EventBooth…

girls-opt  oldies.opt  trend.opt 

Deze opkomende industrie, die al goed is ingeburgerd in de USA, Canada en Australië en redelijk ingeburgerd raakt in Nederland, geeft mensen iets om over te praten, zelf nog jaren na jouw evenement of feest! Met onze hippe photobooth bevindt iedereen zich in een privéomgeving. Deze intimiere vorm van op de foto gaan, samen met de timer countdown, maakt mensen meer spontaan tijdens het nemen van de foto’s. Dit is een geweldig leuke activiteit voor de gasten en de foto’s zijn een langdurende herinnering aan jouw evenement, voor zowel jou als je gasten!

 

Met de “Fun-Box” kunnen de gasten zich verkleden en spontaan hun outfit aanpassen voor hun volgende pose en foto. Echter dit moet snel gebeuren... De timer tikt snel door! Dit zorgt voor hilarische en leuke fun foto’s, waardoor je gasten direct terugkomen naar het fotohokje voor een tweede, derde of zelfs vierde ronde. Dé attractie tijdens jouw , bruiloft, feest of evenement!

 

Maar waarom EventBooth?

De fotohokjes van EventBooth zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit materiaal en ontworpen met een schitterend exterieur, een lust voor het oog. Daarnaast zijn de fotohokjes sterk en duurzaam, maar toch nog makkelijk te transporteren. Hierdoor kunnen de fotohokjes van EventBooth op bijna ieder mogelijk evenement en bijna iedere mogelijke plaats opgezet worden. Wij gebruiken de laatst mogelijke techniek en innovaties. Eventbooth levert geen camera's met een gordijn er omheen, maar EventBooth maakt gebruik van een echt fotohokje!  Onze fotohokjes zijn geen geprefabriceerde gekochte fotohokjes, maar door de jaren heen door ons zelf ontworpen fotohokjes.

 

De kwalitatief hoogwaardige 14mp camera die wij gebruiken zorgt voor heldere en kwalitatief hoogwaardige foto’s. De lab kwaliteit fotoprinter die door ons in gebruik is, print de fotostrips meteen uit, droog en klaar om in je zak te steken! De touchscreen monitor die we gebruiken om the photobooth the activeren en die je vorige foto laat zien is de beste die er is. De vier foto’s, die worden genomen binnen een periode van één minuut, zorgen er voor dat je direct weer in de rij springt en rennend het fotohokje opnieuw binnengaat met meer geweldige ideeën voor fantastische poses.

 

In tegenstelling tot veel andere aanbieders hebben wij een ECHT FOTOHOKJE! Veel aanbieders claimen een “fotohokje” of “photobooth” aan te bieden, maar zij zetten echter alleen een camera op een tripod, met een stoeltje voor de gasten en maken een achtergrond op de muur. Niet slecht, maar gasten zijn wel terug naar de originele “lach eens naar de camera” positie. Of gasten nu zelf hun foto’s kunnen maken via een afstandsbediening of niet, de foto’s zullen niet verschillen van foto’s die zouden zijn gemaakt door een fotograaf of een wegwerpcamera. Ze missen namelijk de privacy en beschermde omgeving die onze PhotoBooth ze wèl biedt! Daarnaast bevat onze PhotoBooth een stevige ingebouwde bank, waar je met gemak met drie personen op kan zitten. Onze fotohokjes bieden ruimte aan zes personen, maar we hebben er zelfs wel eens 10 in gehad!

 

EventBooth is dé voor de hand liggende keuze voor je photobooth services! We hebben veel ervaring en zijn in bezit van één van de weinige, en enige echte photobooth op de markt. Daarnaast bieden wij uitstekende service. Onze feest of evenement is pas geslaagd wanneer jij meer dan tevreden bent! Wil je meer weten over ons, neem dan contact op! Per e-mail reageren we binnen een dag (vaak zelfs al binnen enkele uren!) Onze medewerkers helpen je graag om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken!