Reason to Celebrate! – Een perfect photobooth pakket met net dat beetje extra

Het maakt niet uit of het nu een feest is van de sportclub, een speciale verjaardag, of een bedrijfsfeest of een feest voor jouw klanten, het EventBooth Celebration Pakket is een geweldige manier om wat extra plezier, flair en opwinding aan jouw event toe te voegen! We bieden meer dan alleen een photobooth. We bieden een complete service, zoals op- en afbouw van de booth en een vriendelijke en ervaren booth specialst!

Het Celebration Pakket is alles wat het Standaard Photobooth Pakket te bieden plus de volgende extra's:

ONLINE FOTO GALERIJ
Zelfs nadat je event is geëindigd kunnen jij en je gasten nog inloggen in de online foto galerij die speciaal is gemaakt voor jouw evenement. De galerij is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij en je gasten de gemaakte foto's kunnen bekijken. De foto's zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen. Sommige foto's raken kwijt, soms is één fotostrip niet genoeg om mee naar huis te nemen of soms wil je gewoon je foto's downloaden en delen met al je vrienden en familie. De foto's zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen. Een geweldige toevoeging voor jouw pakket, voor zowel jou als je gasten!

EXTERNE MONITOR
Een externe monitor waarop alle gemaakte foto's via een slideshow kunnen worden bekeken (we hebben ook de optie om de slideshow te laten zien via een projector en projectiescherm tegen een kleine meerprijs). Dit creëert altijd een geweldige sfeer rond de photobooth en is voor net dat beetje extra plezier onmisbaar!

HIGH QUALITY DIGITALE PRINTS VAN IEDERE FOTO
Digitale prints op een EventBooth USB-stick die aan je zal worden overhandigd direct aan het einde van jouw event! Met EventBooth hoeft je niet te wachten en heb je direct alles wat je maar nodig hebt om alle leuke herinneringen van jouw bruiloft, feest of andere evenement direct te herbeleven!

Inclusief reiskosten voor events binnen een afstand van 50km (daarbuiten hanteren wij een tarief van € 0,30 per km)

Klinkt goed? Vraag hier een offerte aan voor het Celebration Photobooth Pakket...

Als toevoeging op het Celebration Pakket bieden we nog vele extra photobooth Add-ons die te gebruiken zijn om het huren van een photobooth op jouw evenement nog meer op maat te maken! Voor meer informatie neem hier contact met ons op..

In addition to the celebration package we also offer a lot of extra photobooth Add-ons which you can use to in order tailor your Photobooth rental exactly for your event. For more information