EventBooth Deluxe Pakket
De perfecte attractie bij trouwerijen, verjaardagen en elk ander evenement!

Je huwelijk of verjaardag is iets speciaals. Met het EventBooth Deluxe Photobooth Pakket ben je er zeker van dat alle herinneringen zonder moeite worden vastgelegd. Dit Photobooth pakket komt met een elegant gastenboek (inclusief pennen en speciaal dubbelzijdig plakband) en support van onze Photobooth medewerker die ervoor zal zorgen dat alle fotostrips in jouw gastenboek/fotoalbum zullen eindigen! Als alternatief voor het gastenboek kunnen wij ook zorgen voor een groot canvas doek waar jouw gasten hun fotostrips en hun eigen speciale en persoonlijke boodschappen op kunnen plaatsen. Je zal versteld staan hoe fantastisch deze beide opties er uit zullen zien en ze zullen je gegarandeerd plezier geven voor nog vele jaren!

Het Deluxe Pakket bevat dezelfde items als het Standaard Pakket plus de volgende items:

GASTENBOEK/FOTO ALBUM
Wij bieden elegante foto albums, perfect bij de dubbel geprinte fotostrip, waarbij de gasten een strip kunnen houden en het andere exemplaar in het album kunnen plakken. We zorgen ook voor dubbelklevende fototape en pennen zodat de gasten hun persoonlijke berichten kunnen opschrijven. Veel klanten gebruiken dit als hun gastenboek op hun bruiloft of verjaardagsfeest, een leuke variant op het traditionele gastenboek! Onze EventBooth medewerker draagt niet alleen zorg voor de photobooth, maar zorgt er ook voor dat alle photobooth herinneringen in het gastenboek eindigen. Dit betekent geen stress voor jou!

ONLINE FOTO GALERIJ
Zelfs nadat je event is geëindigd kunnen jij en je gasten nog inloggen in de online foto galerij die speciaal is gemaakt voor jouw evenement. De galerij is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij en je gasten de gemaakte foto's kunnen bekijken. De foto's zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen. Sommige foto's raken kwijt, soms is één fotostrip niet genoeg om mee naar huis te nemen of soms wil je gewoon je foto's downloaden en delen met al je vrienden en familie. De foto's zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen. Een geweldige toevoeging voor jouw pakket, voor zowel jou als je gasten!

EXTERNE MONITOR
Een externe monitor waarop alle gemaakte foto's via een slideshow kunnen worden bekeken (we hebben ook de optie om de slideshow te laten zien via een projector en projectiescherm). Dit creëert altijd een geweldige sfeer rond de photobooth en is voor net dat beetje extra plezier onmisbaar!

HIGH QUALITY DIGITALE PRINTS VAN IEDERE FOTO
Digitale prints op een EventBooth USB-stick die aan je zal worden overhandigd direct aan het einde van jouw event! Met EventBooth hoeft je niet te wachten en heb je direct alles wat je maar nodig hebt om alle leuke herinneringen van jouw bruiloft, feest of andere evenement direct te herbeleven!

Met uitzondering van reiskosten (bij evenementen binnen een 50km radius zijn de reiskosten inbegrepen, daarbuiten € 0,30 per km) zit alles bij dit pakket bij de prijs in!

Geinteresseerd? Vraag hier een offerte aan voor het Deluxe pakket!