Het “Anything But Standard” Photobooth Pakket

Of je nu een afstudeerfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, zakelijk evenement of gewoon een feest met vrienden hebt: onze photobooth voegt net dat beetje extra glans, opwinding en plezier toe aan jouw event! We bieden veel meer dan gewoon een photobooth, we bieden professionele service aan van begin tot het eind!

Het Standaard Pakket

-          Onbeperkt foto’s (2 fotostrips worden geprint in 5cm X 15cm formaat) voor de gehele huurperiode. Iedere photobooth is geprogrammeerd met de optie voor kleurenfoto’s of foto’s in zwart-wit.

-          Transport van de photobooth, opbouw en afbouw en natuurlijk een professionele Photobooth specialist. Onze EventBooth specialisten zijn niet alleen verantwoordelijk voor de photobooth, maar ook voor het beantwoorden van eventuele vragen die gasten hebben over de photobooth!

-          Een persoonlijk logo of motto op iedere fotostrip. Dit kan iets zijn wat zelf is gemaakt of wij kunnen iets voor je ontwerpen aan de hand van jouw wensen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden!

-          FUNBOX! Accessoires van A tot Z. We hebben pruiken, brillen, petten en nog veel meer items die het plezier van jouw gasten zullen vergroten!

-          Inclusief reiskosten voor events binnen een afstand van 50km (daarbuiten hanteren wij een tarief van € 0,30 per km)