Er is een EventBooth pakket voor ieder soort EVENT!

EventBooth biedt een photobooth pakketten die passend zijn voor ieder type event. Hieronder zijn de details te vinden van ieder pakket. Veel van onze klanten huren een photobooth voor een periode van vier uur (inclusief in al onze pakketten). Wil je de photobooth langer dan vier uur of zijn er speciale wensen is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle details nodig voor uw evenement.

Ieder EventBooth huurpakket is inclusief:

Op- en afbouw

Ieder Photobooth pakket is inclusief het opbouwen en afbouwen. Normaal gesproken zetten onze medewerkers de booth een uur voor de afgesproken starttijd. Na het overhandigen van de USB-stick zal de booth worden afgebroken en opgeruimd. Onze Photobooth kan overal naar toe en is gemakkelijk af te breken in kleine verplaatsbare onderdelen en het opbouw en afbouwen geeft geen geluidsoverlast. Vanzelfsprekend is het mogelijk, tegen een kleine meerprijs, om de photobooth eerder op te bouwen.

De Fotostrip

Of het nu zwart-wit of kleur is, onze PhotoBooth zorgt er voor dat elke fotostrip direct wordt geprint. De combinatie van een hoge kwaliteit digitale spiegelreflexcamera en een fotostudio kwaliteit printer garanderen de scherpste fotostrips  die er in de photobooth industrie te vinden zijn.

Dubbel geprinte fotostrips

Identieke dubbele prints zitten, wat onze conventionele stijl fotostrips betreft, in al onze pakketten. Dit betekent dat je twee keer zoveel herinneringen krijgt van jouw event. Ideaal om te combineren met onze fotoalbums, die perfect zijn voor bruiloften of verjaardagsfeesten. De gasten mogen een fotostrip houden en het andere exemplaar gaat in ons fotoalbum, waar de gasten dan een leuke tekst naast kunnen schrijven. Voor het afdrukken in andere formaten zijn de dubbele prints tegen een meerprijs.

 

Unieke Branding mogelijkheden

Iedere fotostrip zal worden geprint met de details van jouw evenement, bruiloft of feest. De details of het logo (EventBooth kan helpen met het ontwerpen hiervan) worden onderaan iedere fotostrip geprint en creëert gegarandeerd een persoonlijke tint. Wat het ook is, event informatie, een speciaal bericht of misschien het logo van het bedrijf, wij zorgen ervoor dat het goed in beeld komt! 

Bewaar het bewijs!

In ons standaard pakket krijg je een digitale kopie van iedere fotostrip genomen tijdens jouw event. Deze digitale kopieën krijg je op een EventBooth USB-stick, zodat je alle gave en leuke ervaringen opgedaan in onze booth kan delen en bewaren. Hoge resolutie JPEG’s van iedere foto genomen op het evenement zijn in onze andere pakketten eveneens inclusief.

 

Extra Photobooth opties

Gastenboek/Foto album

Wij bieden elegante foto albums, perfect bij de dubbel geprinte fotostrip, waarbij de gasten een strip kunnen houden en het andere exemplaar in het album kunnen plakken. We zorgen ook voor dubbelklevende fototape en pennen zodat de gasten hun persoonlijke berichten kunnen opschrijven. Veel klanten gebruiken dit als hun gastenboek op hun bruiloft of verjaardagsfeest, een leuke variant op het traditionele gastenboek! Onze EventBooth medewerker draagt niet alleen zorg voor de photobooth, maar zorgt er ook voor dat alle photobooth herinneringen in het gastenboek eindigen. Dit betekent geen stress voor jou!

Online Foto Galerij

Zelfs nadat je event is geëindigd kunnen jij en je gasten nog inloggen in de online foto galerij die speciaal is gemaakt voor jouw evenement. De galerij is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij en je gasten de gemaakte foto’s kunnen bekijken. De foto’s zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen. Sommige foto’s raken kwijt, soms is één fotostrip niet genoeg om mee naar huis te nemen of soms wil je gewoon je foto’s downloaden en delen met al je vrienden en familie. De foto’s zijn door iedereen gratis te downloaden en te delen.  Een geweldige toevoeging voor jouw pakket, voor zowel jou als je gasten!

Externe Monitor of Projectiescherm Slideshow

EventBooth heeft ook een externe monitor waarop alle gemaakte foto’s via een slideshow kunnen worden bekeken (we hebben ook de optie om de slideshow te laten zien via een projector en projectiescherm). Dit creëert altijd een geweldige sfeer rond de photobooth en is voor net dat beetje extra plezier onmisbaar!

Photobooth Video Confessions

EventBooth heeft de optie voor video-opname. Neem een hartverwarmend en persoonlijke boodschap op van vrienden, familie, gasten of een boodschap van klanten die jouw product promoten! Iets wat je kan koesteren voor jaren. Een kopie van een DVD zal worden verstrekt die eventueel professioneel is bewerkt voor uw kijkplezier.