Zakelijke Evenementen

EsteeLauder mit der EventBooth PhotoboothHeeft u een bedrijfsevenement, wilt u een booth op een beurs of gaat u een nieuw product lanceren? Zo ja, EventBooth kan u helpen om een unieke vibe op uw event te creƫren.

Onze zakelijke klanten helpen we graag om hun event tot een succes te maken.

Onze fotohokjes zijn perfect voor branding van uw image of die van uw klanten. Uw logo of unieke reclame kan op de buitenkant van het hokje, de achtergrond van de foto's of direct op de fotostrips worden geplaatst. Heeft u een evenement met een thema? We kunnen onze fotohokjes aanpassen om in uw behoeftes of die van uw klant te voldoen.

We hebben met veel grote bedrijven gewerkt en veel verschillende grote evenementen, zoals de lancering van een product, kerst- en nieuwjaarsborrels, gala's, beurzen en vele andere soorten evenementen tot een succes gemaakt.

Als u bijvoorbeeld een nieuw product gaat lanceren, dan zou u mogelijk feedback willen krijgen over het product. Onze video opname optie is een geweldige mogelijkheid om testimonials te krijgen van mogelijke klanten.

We hebben de mogelijkheid om onze software te integreren in social media platforms zoals twitter en facebook, om de exposure van u of uw klant een geweldige boost te geven!

Met onze ervaring en met uw geloof in het doen van iets anders en unieks, kan EventBooth u helpen om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.