Photobooth verhuur Nederland

"Dé attractie bij bruiloften, feesten en evenementen!"

quote-orange2

Watwijdoenpacketinfo.dutchQuestionbutton.dutch

fotohokje

Waarom EventBooth?

Alle pakketten zijn inclusief:

  • Vervoer in bijna geheel Nederland
  • Onbeperkt aantal sessies/afdrukken
  • Verschillende format opties!
  • 4 uur huren
  • Funbox met accessoires
  • USB-stick met alle fotostrips
  • Logo of party thema op iedere fotostrip
  • Een Photobooth Specialist op locatie!

Vragen over prijzen en beschikbaarheid?

Neem dan hier contact op 

Photobooh verhuur Nederland

 

EventBooth.nl
"Dé attractie bij bruiloften, feesten en evenementen!"

 

Welkom op de website van EventBooth.nl

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Je bent duidelijk op zoek naar een fotohokje , want je hebt gehoord wat een fantastische toevoeging dit kan zijn voor je feest of evenement. Je hoeft alleen nog maar het juiste bedrijf te vinden. Zoek niet verder! EventBooth is het juiste bedrijf voor jou!

EventBooth's ervaring en professionele team maakt jouw feest of evenement onvergetelijk. Met onze jarenlange ervaring in een relatief jonge markt kun je bouwen op de exceptionele service van EventBooth, zodat jouw evenement zo soepel mogelijk verloopt.

Uniek en hilarisch

The Eventbooth experience is totaal verschillend van de conventionele foto's. Onze foto's zijn geïmproviseerd, spontaan en hilarisch. Dit zorgt voor geweldig leuke en unieke foto's. Ons doel is niet om de plaats in te nemen van de conventionele bruiloft- of eventfotograaf. De EventBooth photobooth bezorgt je een totaal andere ervaring. Er zijn een aantal soorten fotohokjes, maar voor de spectaculaire en unieke foto's die jij zoekt heb je een fotohok met ons design nodig! Veel bedrijf bieden een fotohokje of photobooth onder deze naam aan, maar vaak is dit enkel een camera op een tripod met een gordijn er omheen of een camera voor een scherm. Ook leuk, maar natuurlijk niet zo leuk als de fotohokjes die vroeger op ieder station stonden. Een fotohokje zoals die van Eventbooth!

De opeenvolgende foto's middels een automatische timer, in combinatie met de privacy van een echt hokje, is datgene wat zorgt voor de geweldige foto's! De photobooth gebruikers kunnen kiezen verschillende tussen verschillende opties. Ze kunnen hoeden, petten, brillen en andere accessoires dragen en de foto's worden direct nadat ze zijn gemaakt geprint. Deze foto's zijn direct droog en kunnen gelijk worden meegenomen. Ons fotohokje geeft je plezier en opwinding gedurende het hele feest, aangezien je gasten hun foto's laten zien aan anderen en samen met elkaar om hun leuke fratsen en gekke bekken zullen lachen!

Groningen, Utrecht, Zwolle, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Eventbooth biedt photobooth verhuur aan in heel Nederland. Dus of je feest nu in Amsterdam , Groningen of Utrecht is, een fotohokje van Eventbooth hoort er bij! Onze prijzen zijn inclusief op- en afbouw en inclusief vervoer binnen Nederland! Hiervoor hoef je het dus niet te laten! Alleen voor feesten de Waddeneilanden vragen wij een toeslag. 

Voor ieder type feest of evenement

Onze fotohokjes zijn zo ontwikkeld dat ze passend zijn voor ieder evenement. Van kleine en grote bruiloften, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten tot beurzen en andere zakelijke evenementen. Ons fotohokje in conventionele stijl heeft een zodanige capaciteit dat er meerdere personen comfortabel in passen (echter, we hebben er wel eens 10 personen in gehad!).

We hebben pakketten voor ieder budget. Onze pakketten zijn inclusief onbeperkte fotosessies en een medewerker op locatie voor de gehele huurperiode. Ze zullen je gasten helpen waar nodig en ze zijn er om jouw photobooth ervaring stressvrij en plezierig te maken. We kijken er naar uit om van je te horen en we hopen dat wij jou en je gasten een Photobooth ervaring kunnen geven die ze niet snel zullen vergeten!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met ons fotohokje kan je meer dan alleen foto's nemen en afdrukken. Je kan de genomen foto's direct laten zien via een slideshow op een externe monitor of beamer met projectiescherm. Dit zorgt gegarandeert voor veel hilariteit bij je gasten! Ook komen sommige pakketten met een met wachtwoord beschermde online galerij. Voor bruiloften en verjaardagsfeesten is er de mogelijkheid om van iedere fotostrip er één, samen met een leuke boodschap van jouw gasten in een gastenboek te plakken. Ook voor de zakelijke klant is een fotohokje een uitstekende keuze. Het hokje is volledig in jouw stijl te bedrukken! Ook kan je via een Social Media Station mensen de keus geven om hun gemaakte fotostrip te delen via social media, zoals facebook, twitter, instagram en e-mail. Ook behoort een green screen tot de mogelijkheden. Dit zorgt zeker een leuke en unieke vibe op jouw bedrijfsevenement!


Voor meer informatie over onze verschillende photobooth pakketten  klik hier.

Voor een persoonlijke offerte of voor informatie over één van onze EventBooth producten  Neem hier contact met ons op